LUCRARI ARDEZIE

LUCRARI ARDEZIE
Ardezia este o piatra naturala ce a luat nastere din transformarea rocilor sedimentare sau eruptive, sub actiunea caldurii si presiunii, capatand schimbari fundamentale. Din cauza presiunii suferite, asezarea cristalelor s-a modificat si rocile omogene s-au transformat in roci stratificate. Astfel s-a format ardezie neagra si multicolora, o piatra decorativa ce surprinde si in prezent, datorita calitatilor ei.
Ardezie online este o piatra naturala  unica care ti da senzatia unei lumi vechi.Cu variatii de culoare care confera fiecare piese un aspect distinctiv. Alegeti ardezie din gama variata
Este maiestuoasa, rezistenta si durabila. Aceasta piatra cu aspect pamantiu emana caldura. Caracterul ardeziei permite ca aceasta sa se potriveasca unui design traditional, cu aparenta de patina.
In plus aveti un avantaj daca alegeti sa placati cu ardezie la exterior sau la zone cu umiditate ridicata. Durabilitatea placilor de ardezie o face sa se compare favorabil cu alte optiuni cum ar fi lemnul. Pardoseala voastra de piatra decorativa o sa arata bine si va dura mult timp fara sa necesita mare intretinere. Piatra ardezie direct de la producator .

LUCRARI ARDEZIE

Solutia completa pentru proiectul tau,  consultanta – masuratori – transport – montaj. Ardezie piatra naturala online. Pe langa granit mai avem permanent pe stoc ardezie exteriorandezit fiamat si mat de exterior, compozit quartzmarmura, piatra Onix, travertin. Va facem oferta personalizata pentru proiectul pe care il aveti. Ardezie de vanzare in Romania la preturi mici de  producator.

Depozit de granit cu livrare in Romania si Ungaria :

Alba Iulia, Arad, Baia Mare, Simeria,  Bistrita.  Brasov,  BucurestiBudapesten, Buzias, Corbeanca, Carei,  Cluj Calea Turzii, Pipera,  Voluntari, Otopeni, Cluj, Cluj Napoca, Constanta,  Giurgiu,  Iasi, Otopeni, Lugoj,  Medias,  Odorheiu Secuiesc,  Oradea,  Ploiesti,  Satu Mare,  Sebes, Sibiu,  Sighisoara, Sinaia,  Suceava, Targoviste. Targu Mures, Timisoara,  Turda,  Zalau.