montaj de piatra ardezie

Montaj de  piatra ardezie. Solutia completa pentru dvoastra include si montajul produselor achizitionate de la noi.
Echipele noastre de montatori sunt specializati in placari cu travertin si granit si executa pe tot teritoriul Romaniei si in Europa montaje profesionale cu piatra naturala . Ne ocupam de proiecte rezidentiale si publice, la standarde de calitate europene, oferind garantie pentru lucrarile realizate. Rocas decor cu echipe de profesionisti ofera si monteaza piatra cubica in toata tara. Pret accesibil si calitate.

Montaj lastre de marmura model bookmatch pentru pardoseli orizontale sau verticale de echipe spesializate si cu experienta. Cu mare experienta manipulam si montam piese mari debitate din lastre de marmura sau granit.Montaj piatra naturala si Rocas Decor executa si monteaza glafuri si trepte in doar 2-3 zile. Servicii profesionale. Cumpara acum piatra naturala de calitate.

Pentru a pastra marmura, travertin-ul, calcarul, granitul sau alte suprafete din piatra naturala la aspectul initial si pentru a oferi protectia maxima impotriva matuirii, zgarieturilor si petelor se ocupa Rocas Decor. Prelucram la cerere clientului blaturi din granit cuart, trepte si contratrepte de marmura.Executam si montam glafuri pentru fereste de exterior si interior din travertin. Deservim orice alta aplicatie personalizata nevoilor dumneavoastra. In oricare din locatiile noastre veti gasi intotdeauna preturi competitive si calitate pentru montaj de piatra decorativa.

Putem sa va oferim un program de intretinere regulat in intervale mai scurte sau mai lungi pentru impermeabilizarea si reconditionarea pietrei dumneavuastra.

cere oferta personalizata !