ARDEZIE PENTRU EXTERIOR

Ardezie exterior neagra si multicolora este o rocă de origine sedimentară. Formată din argilă cu granule fine si cenusi vulcanice, întărită din cauza presiunii si a temperaturilor inalte in urma cu 400 – 500 milioane de ani. Ardezie are o rata foarte scazuta de absorbtie (sub 0.8%) lucru care indica ca este un material potrivit pentru exterior. Culoarea, relativ uniforma, nu exclude o mare varietate de  nuanțe gri, verde,antracit, nearga si multicolora.  Este un material clasic si absolut natural. Este cel mai vechi material folosit pentru acoperișuri  sau sub forma de dale pentru alei si pardoseli .

    Selectam cu atenție plăcile noastre de ardezie si sunt mai durabile si frumoase fata de alte produse similare de pe piata. Suntem parteneri cu furnizori care au tehnologii și tehnici avansate de fabricație, care permit obtinerea ardeziei de inalta calitatea . Multe dintre modelele noastre de piatra ardezie sunt folosite la proiecte rezidentiale si publice. 

Prelucram la comanda clientului  blaturi de granit si compozit quartz, trepte si contratrepte de marmura, glafuri de granit pentru exterior si interior. Executam orice alta aplicatie personalizata nevoilor dumneavoastra. In depozite noastre gasiti ardezie de toate culori, neagra, gri, maro, multicolora. preț bun pentru piatra naturala ardezie in Romania.

Termen de executie scari si glafuri in 2-3 zile !     cere oferta chiar acum !

cumpara direct de la producator !

Pentru intretinere si protectie fata de agentii externi este obligatoriu  impermeabilizarea  suprafetelor de piatra.

Ardezie exterior Rocas Decor
Va asteptam cu  piatra naturala si ardezie in depozitele noastre in Cluj Napoca,Timisoara,Bucuresti,Oradea,Bistrita,Budapesta si Sibiu. Primiti oferta personalizata pentru proiectul care aveti! preț bun pentru piatra ardezie. Oferim montaj profesional peste tot in tara ! Stocuri mari de piatra naturala decorativa.

depozit de piatra naturala in Cluj Napoca| piatra decorativa in Timisoara| marmura decorativa in  Bucuresti| piatra naturala in Oradea| piatra decorativa in Sibiu| depozit de marmura in Bistrita|