ARDEZIE EXTERIOR

Ardezie exterior neagra si multicolora este o rocă de origine sedimentară. Formată din argilă cu granule fine si cenusi vulcanice, întărită din cauza presiunii si a temperaturilor inalte in urma cu 400 – 500 milioane de ani. Ardezie are o rata foarte scazuta de absorbtie (sub 0.8%) lucru care indica ca este un material potrivit pentru exterior. Culoarea, relativ uniforma, nu exclude o mare varietate de  nuanțe : alba, gri, verde, antracit, maro, nearga si multicolora.  Este un material clasic si absolut natural. Este cel mai vechi material folosit pentru acoperișuri  sau sub forma de dale pentru alei si pardoseli .

 

Selectam cu atenție plăcile noastre de ardezie si sunt mai durabile si frumoase fata de alte produse similare de pe piata. Suntem parteneri cu furnizori care au tehnologii și tehnici avansate de fabricație, care permit obtinerea ardeziei de inalta calitatea . Produsele noastre de piatra ardezie sunt folosite la proiecte rezidentiale si publice. Foloseste ardezie pentru placare la exteriorul casei  pe gard, soclu si fatada. Placare pardoseala la terasa, alei, trotuar si scari. Oferim la carere si montaj profesional in toata tara.

ARDEZIE EXTERIOR

Prelucram la comanda clientului  blat, contrablat si insula de bucatarie din granit quartz, trepte si contratrepte de marmura, glafuri de granit pentru exterior si interior. Executam orice alta aplicatie personalizata nevoilor dumneavoastra. In depozite noastre gasiti ardezie de toate culori, alba, neagra, gri, maro, gri, antracit, multicolora. Preț bun pentru piatra naturala ardezie in Romania.

Pentru protectie fata de agentii externi este indicata  impermeabilizarea  suprafetelor de piatra.  La noi termen de executie pentru blaturi, scari si glafuri este de 3 zile !

cere oferta chiar acum !

 

Ardezie exterior 

Oferim consultanta si solutii technice pentru proiectul tau. Poti alege ardezie care ti place din gama noastra  de modele din piatra naturala online. Pe langa granit mai avem permanent pe stoc  andezit fiamat si mat de exterior, compozit quartzmarmura, piatra Onix, travertin. Va facem oferta personalizata pentru proiectul care aveti. Preturi mici pentru ardezie de vanzare in Romania de la producator. Promotii la placaje din departamentul outlet de piatra naturala decorativa ! Depozit de granit cu livrare in Romania si Ungaria :

Alba Iulia, Arad, Baia Mare, Simeria,  Bistrita.  Brasov,  BucurestiBudapesten, Pipera,  Voluntari, Otopeni, Cluj, Cluj Napoca, Constanta,  Dej,  Hunedoara.   Gheorgheni, Gherla, Giurgiu, Huedin, Hunedoara. Iasi, Otopeni, Lugoj,  Medias, Nasaud,  Odorheiu Secuiesc,  Oradea,  Ploiesti,  Satu Mare,  Sebes. Sfantu Gheorghe, Sibiu,  Targu Mures, Timisoara,  Turda,  Zalau.